Internist-infectioloog/acuut geneeskundige Chantal Bleeker-Rovers.
Volledig scherm
Internist-infectioloog/acuut geneeskundige Chantal Bleeker-Rovers. © Foto: Bert Beelen

Topartsen van Radboudumc doen een noodroep in een video: ze kunnen straks niet meer iedereen helpen

Topartsen van het Radboudumc in Nijmegen vragen om hulp. Ze zien hoe hun ziekenhuis overstroomt en zijn daarom bang dat ze straks niet meer iedereen kunnen helpen. De artsen doen daarom in een video een noodoproep: ‘Houd je aan de coronaregels'. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. ‘Het liefste, zachtaardigste wezen in het universum’: iedereen kende overleden Job via columns van Annemarie
  PREMIUM
  1

  ‘Het liefste, zachtaar­dig­ste wezen in het universum’: iedereen kende overleden Job via columns van Annemarie

  Job, de zoon van columniste Annemarie Haverkamp, is zondagmiddag op 17-jarige leeftijd overleden. De gehandicapte jongen, ‘het liefste, zachtaardigste wezen in het universum’, overleed aan een longontsteking. Job, die in werkelijkheid Joran heet maar van zijn moeder een artiestennaam kreeg om zijn privacy te beschermen, had een hoofdrol in de columns van Haverkamp.