Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP / Thomas Schlijper

Topman Radboudumc schiet uit zijn slof tegen corpsleden: ‘Geen carrière voor deze mannen in mijn organisatie’

NIJMEGEN -Financieel directeur Mark Janssen van het Radboudumc heeft online hard uitgehaald naar mannelijke leden van het Amsterdamsche Studenten Corps A.S.C / A.V.S.V. na een zeer vrouwonvriendelijke, haatdragende speech anderhalve week geleden. ‘Geen carrière voor deze mannen in mijn organisatie’, tweette hij. Maar gaat dat ook lukken?

14 reacties

 • jos zoet

  4 dagen geleden
  Zodra de kopjes boven het maaiveld uitsteken , komt de arrogantie bovendrijven... Dienstplicht was ooit een goed middel om dit te bestrijden..
 • Elly Verrips

  4 dagen geleden
  Ik houd mijn hart vast als deze generatie aan de macht komt. We denken dat het nu een rotzooi is maar met deze figuren wordt het pas echt een puinhoop.
 • Henk Huiskamp

  4 dagen geleden
  Iemand die niet bang is voor de confrontatie. Man naar m'n hart .geen gepolder,geen stilzwijgen,niet bang voor kritiek..soms is exploderen een uitstekend middel om mensen Weer op scherp te zetten.
 • Harry Jansen

  4 dagen geleden
  natuurlijk laten we iedereen over 1 kanm scheren om populair te doen... hou eens op met dat twitteren en ga van FB af, sociale media is niet sociaal maar asociaal..
 • Marinus Visser

  4 dagen geleden
  Het moet een grapje voorstellen. Hoe schokkender en tegendraadser, hoe meer studentikoos. Maar dit is geen echte mening of zo. Natuurlijk niet.
 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’