Volledig scherm
Foto ter illustratie © politie

Twee aanhoudingen na zware mishandeling in Nijmegen-Oost

NIJMEGEN - De politie heeft woensdag twee mannen van 53 en 17 jaar aangehouden na een zware mishandeling in Nijmegen-Oost. Het slachtoffer moest op de huisartsenpost aan zijn verwondingen worden behandeld.

Het incident vond woensdagmiddag plaats tussen kwart over drie en half vier. De twee mannen vielen het slachtoffer om nog onbekende reden aan. Dat gebeurde zowel bij de bushalte aan de Daalseweg ter hoogte van Domino’s Pizza als bij de bushalte Broerdijk aan de Hengstdalseweg.

Aanleiding onbekend

De politie wist woensdag de twee verdachten aan te houden. Beide mannen zijn afkomstig uit Nijmegen. Het slachtoffer, een 44-jarige man uit Nijmegen, is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. Hij is uiteindelijk naar de huisartsenpost gegaan om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. 

Een woordvoerster van de politie laat weten dat de aanleiding van de mishandeling nog onbekend is. ,,Ook is nog onbekend of er wapens zijn gebruikt", aldus de zegsvrouwe.

Om die reden is de politie op zoek naar getuigen van het incident. Gezien de locaties van de mishandeling en het tijdstip waarop dat gebeurde, op klaarlichte dag, verwacht de politie dat meerdere mensen iets gezien hebben.