mevrouw Riet van Kuil (geheel links op de foto) werd op Tweede Paasdag in het bijzijn van haar dochter Inge overvallen in Hatert. Een aantal jongens uit de wijk, waaronder Joey, Sjamseddine en Ismael (vlnr) ging achter de overvaller aan en wisten hem te pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
mevrouw Riet van Kuil (geheel links op de foto) werd op Tweede Paasdag in het bijzijn van haar dochter Inge overvallen in Hatert. Een aantal jongens uit de wijk, waaronder Joey, Sjamseddine en Ismael (vlnr) ging achter de overvaller aan en wisten hem te pakken. © Paul Rapp

Twee jaar cel geëist tegen tasjesrover (50) die bij Nijmeegse Riet en dochter in auto stapte

NIJMEGEN - De tasjesrover (50) die bij een Nijmeegse van destijds 79 jaar en haar 50-jarige dochter in de auto stapte en hun een tas begon af te rukken, moet 30 maanden cel krijgen, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. Dat wil de officier van justitie, die die straf woensdag in de rechtbank eiste.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bruls tevreden over extra bevoegdheden burgemeesters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisregels houdt’

    Bruls tevreden over extra bevoegdhe­den burgemees­ters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisre­gels houdt’

    NIJMEGEN - Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, is tevreden over de extra bevoegdheden die premier Rutte vanavond aankondigde voor burgemeesters. ,,We willen coronabesmettingen zoveel mogelijk lokaal opsporen en tegengaan. Dat is in ons aller belang, willen we landelijke lockdown-maatregelen voorkomen”, laat de voorzitter van de Veiligheidsregio weten.