De GGD-vaccinatiestraat in De Reehorst in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
De GGD-vaccinatiestraat in De Reehorst in Ede. © Raphael Drent

Tweede coronaprik zit buitenlandse vakantie in de weg: slechts beperkte groep net op tijd volledig ingeënt

NIJMEGEN - Wie deze zomer naar het buitenland op vakantie wil, kan snel in de problemen komen met de coronavaccinatie. Voor vrijwel iedereen onder de vijftig zal de noodzakelijke tweede prik midden in de zomervakantie gezet moeten worden. 

6 reacties

 • Adrie Jehee

  1 jaar geleden
  Mijnheer Hartog, eerst zegt u dat we moeten stoppen met de waanzin en dan zegt u dat iedereen er vrij in is. Wat is nu precies uw betoog en waarom schreeuwt u daarbij?
 • Hans Invernizzi

  1 jaar geleden
  Wat jammer toch dat mensen zoals Henk Hartog de ernst van corona ontkennen en alleen aan zichzelf denken. Vaccineren doen we met en voor elkaar.
 • Jan

  1 jaar geleden
  Nou meneer Hartog. Dat dacht mijn vitale en gezonde kameraad van 58 jaar ook. Maar hij heeft corona op het nippertje overleeft en is nu na 6 maanden nog niet in staat om te werken.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  STOP MET DEZE WAANZIN... Waarom je laten vaccineren. CORONA is gewoon een hele zware griepvirus... Ikzelf ben 62, en ben ijzersterk en voel me goed elke dag. Kwestie van normaal leven en geen troep eten zoals junkfood of gecodeerde voedsel..... Maar een ding, iedereen is vrij om dit te doen met je lichaam betreft vaccineren en gezond leven
 • S Kwijper

  1 jaar geleden
  Als je afgelopen 6 maanden Corona hebt doorgemaakt heb je 1 prik nodig. Dat scheelt weer.