In de grote Vasimhal zijn units gebouwd waarin culturele ondernemers zitten. Vasim was een van de eerste plekken in Nederland waar een oude fabriekshal op die manier werd gebruikt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de grote Vasimhal zijn units gebouwd waarin culturele ondernemers zitten. Vasim was een van de eerste plekken in Nederland waar een oude fabriekshal op die manier werd gebruikt. © Foto: Bert Beelen

Uittocht ondernemers dreigt in Vasim, de oudste culturele broedplaats van Nijmegen

NIJMEGEN Het huurcontract loopt tot eind 2020 maar de culturele ondernemers in de Vasim weten nog steeds niet of ze kunnen blijven. Die onzekerheid zorgt voor onrust en ondernemers overwegen te vertrekken. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bruls tevreden over extra bevoegdheden burgemeesters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisregels houdt’

    Bruls tevreden over extra bevoegdhe­den burgemees­ters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisre­gels houdt’

    NIJMEGEN - Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, is tevreden over de extra bevoegdheden die premier Rutte vanavond aankondigde voor burgemeesters. ,,We willen coronabesmettingen zoveel mogelijk lokaal opsporen en tegengaan. Dat is in ons aller belang, willen we landelijke lockdown-maatregelen voorkomen”, laat de voorzitter van de Veiligheidsregio weten.