Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau © Foto: Bert Beelen

Vlees eten is ‘niet meer van deze tijd’, vindt dit restaurant. Duizenden boze reacties volgden

200 gram vlees is op je bord niet meer van deze tijd, vinden ze bij het nieuwe, goeddeels vega-restaurant Thibeau in Nijmegen. Die uitspraak leidde tot duizenden boze reacties. Wat zégt dat?

2 reacties

  • Peter Krajewski-Singerling

    1 maand geleden
    ??? vlees eten om het gevoel te hebben boven aan de voedselketen te staan ??? what the f*ck?? we eten wat we lekker vinden, omdat we het lekker vinden.. in geval van mijn gezin: VLEES
  • A.G. de Jong

    1 maand geleden
    Dat een restaurant vegetarische gerechten op het menu zet is niks mis mee, er zal vast genoeg behoefte aan zijn. En ook ik eet gerust wel gerechten zonder vlees. Maar de uitspraak dat “vlees eten niet meer van deze tijd is”, dat is de privé-mening van de eigenaar en is ook zeker niet de realiteit. Eigenlijk moet hij dan wel de daad bij het woord voegen en gewoon volledig vegetarische menu’s aanbieden. Maar hij hoeft er natuurlijk niet om bedreigd te worden.