Het Waalfront zoals dat er uit komt te zien. Een strook met meer dan duizend woningen tussen spoorbrug (links) en die andere Waalbrug, De Oversteek (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Het Waalfront zoals dat er uit komt te zien. Een strook met meer dan duizend woningen tussen spoorbrug (links) en die andere Waalbrug, De Oversteek (rechts). © BPD Ontwikkeling BV

We mogen het industrieel verleden van het Waalfront niet vergeten

’t PleinHet gaat hard met de bouw aan het Waalfront. Wonen dicht op de altijd spannende Waal is razend populair. Zeker vanuit de nieuwe geplande woontorens hebben bewoners straks een magistraal zicht op de rivier. Zelf heb ik wel eens mogen kijken hoog vanuit die ‘cruiseflat’ bij de spoorbrug. Door de bocht in de Waal hier leek het alsof ik boven de rivier hing.

  1. Doorgaan van Tributeparty bij de Wolfsberg nog steeds onzeker: ‘We weten nog niet waar we aan toe zijn’
    PREMIUM

    Doorgaan van Tributepar­ty bij de Wolfsberg nog steeds onzeker: ‘We weten nog niet waar we aan toe zijn’

    GROESBEEK - Meerdaagse festivals gaan deze zomer definitief niet door, maakte het kabinet maandag bekend. Maar de organisatie van de traditionele Tributeparty van de Wolfsberg in Groesbeek weet nog steeds niet waar ze aan toe is. Voor zaterdag 21 en zondag 22 augustus zijn er in totaal inmiddels 5500 tickets verkocht voor de party, maar het is twijfelachtig of ze allemaal terecht kunnen.