Winnaar Architectuurprijs 2017, Tandheelkunde, Radboud UMC
Volledig scherm
Winnaar Architectuurprijs 2017, Tandheelkunde, Radboud UMC © Joost De Poel

Zoektocht naar mooiste nieuwe gebouw van Nijmegen gestart

NIJMEGEN - Wat is het mooiste, meest innovatieve of duurzaamste gebouw van Nijmegen dat in de afgelopen twee jaar is opgeleverd? Dat is de vraag die Het Architectuurcentrum Nijmegen probeert te beantwoorden. De inschrijvingen voor de tweejaarlijkse Architectuurprijs zijn vanaf nu geopend.

Het doel van de prijs is om de kwaliteit van de architectuur in Nijmegen te bevorderen en dit bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar kunnen de aangemelde projecten op drie fronten als winnaar uit de bus komen. Er is naast de Architectuurprijs ook een Publieksprijs en een Duurzaamheidsprijs. Twee jaar geleden gingen respectievelijk Tandheelkunde Radboudumc, De Lentloperbrug en het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent er met de winst vandoor.

Aanmelden kan tot 9 december via www.architectuurcentrumnijmegen.nl. De uitreiking is op 6 februari 2020 in de Stadsschouwburg.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement