Zwemt er een krokodil in deze plas in Lindenholt? ‘Ik wist niet wat ik zag’

MET VIDEONIJMEGEN - Een krokodil? In Nijmegen? Een doodgewone maandagmiddag kreeg voor Nijmegenaar Riny Albers (55) een onverwachte wending: tijdens het uitlaten van zijn hond zag hij een merkwaardig dier in het gras langs het water zitten in de buurt Leuvensbroek, vlakbij het Mondial College. Een krokodillensoort. ,,Ik wist niet wat ik zag.”

17 reacties

 • J Damen

  4 dagen geleden
  Dat is een neppert dat is geen echte dan moet je de foto vergroten er ligt een tas bij en waar is de kop van dat beest dan zeker weer een studenten grap .
 • Liesbeth Jansen op de Haar

  4 dagen geleden
  Wim Paalderman / Anja Koopman, Als je de foto vergroot lijkt dat blauwe rondje bij zwerfvuil te horen. En de staart vd krokodil ligt dichtbij dat blauwe rondje. Ik zie hem ook zwemmen in een bijhorend filmpje dus ziet er wel echt uit. Water in vijvers staat laag dus grote kans dat ie weer opduikt. Pas op dat je je hond er niet laat zwemmen !
 • Marinus Visser

  4 dagen geleden
  Dit arme dier is weggedaan. Slachtoffer van onze decadentie
 • Anne Noort

  4 dagen geleden
  Ik mag hopen dat dit inderdaad een grap is en dat het dier niet gedumpt is. Je mag kaaimannen als huisdier houden in Nederland en het is vrij eenvoudig om er eentje aan te schaffen. Maar ja, verzorgen is toch nog best wat werk en kost ook een beetje dus dan heb je van die losers die het dier dumpen in de natuur in plaats van een reptielenopvang. Maar als het een grap is, wat het waarschijnlijk is, dan is het vrij komisch. Dan dan weer wel.
 • G. Schouten

  4 dagen geleden
  Is dat geen paarse krokodil?