Volledig scherm
Een 5-jarig kind werd in Tollebeek aangereden bij het spelen op straat. © GinoPress

5-jarig kind tijdens spelen op straat door auto geschept in Tollebeek

Een 5-jarig kind is vanmiddag in Tollebeek geschept door een auto. Het kind was aan het spelen tussen de auto's en stak plotseling de straat over. Het slachtoffertje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.00 uur op de Laat. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het kind plotseling de weg overstak, waarna een naderende automobiliste niet meer op tijd kon remmen. Het kind kwam bovenop de motorkap terecht.

Het ongeval werd gemeld bij de hulpdiensten, waarna ook een traumahelikopter werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel. Deze werd echter al snel weer afgebeld. Het kind bleek aanspreekbaar en het letsel leek mee te vallen. Het slachtoffer is nog wel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De vrouw achter het stuur kwam met de schrik vrij. De politie heeft het ongeval ter plekke afgehandeld. De straat was korte tijd afgesloten voor het verkeer.

  1. Margriet Loosman uit Creil: poldermodel in wereldsteden
    PREMIUM

    Margriet Loosman uit Creil: poldermo­del in wereldste­den

    Margriet Loosman maakt snel carrière als model. Op haar twaalfde werd ze al eens gepolst door scouts van een modellenbureau, toen ze in Amsterdam aan het winkelen was. Begin vorig jaar debuteerde het model uit Creil op de catwalk voor Chanel, wat gezien wordt als het hoogst haalbare in het modellenwereldje. Toch staat de negentienjarige verpleegkundige studente van het ROC De Friese Poort nuchter en wel met beide benen op de poldergrond. ,,Het is geen glazen bol, je weet gewoon niet wat er komt.”

Flevoland