Een personenauto is vanochtend omstreeks zeven uur meerdere malen over de kop geslagen bij een ongeval op de Hannie Schaftweg net buiten Emmeloord.
Volledig scherm
Een personenauto is vanochtend omstreeks zeven uur meerdere malen over de kop geslagen bij een ongeval op de Hannie Schaftweg net buiten Emmeloord. © GinoPress B.V.

Auto belandt in greppel en slaat over de kop in Emmeloord

Een man is vanochtend meerdere malen met zijn auto over de kop geslagen bij een eenzijdig ongeval in Emmeloord. De bestuurder had een engeltje op zijn schouder, hij heeft geen letsel overgehouden aan het ongeval. Voor controle moest hij wel mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde vanochtend rond 7.00 uur, ter hoogte van de kruising met de Nagelerweg. Op de Hannie Schaftweg, net buiten Emmeloord, kwam de man in de greppel terecht en vervolgens sloeg meerdere malen over de kop.  Na het ongeval werden direct politie, ambulance en een traumahelikopter opgeroepen, maar het letsel van de bestuurder bleek wonder boven wonder mee te vallen. 

De man werd ter plekke behandeld in de ambulance en moest ter controle nog even mee naar het ziekenhuis. De Hannie Schaftweg was korte tijd afgesloten, de zwaar beschadigde auto is total loss en moest worden afgesleept.

Flevoland