Volledig scherm
Een personenauto is vanochtend omstreeks zeven uur meerdere malen over de kop geslagen bij een ongeval op de Hannie Schaftweg net buiten Emmeloord. © GinoPress B.V.

Auto belandt in greppel en slaat over de kop in Emmeloord

Een man is vanochtend meerdere malen met zijn auto over de kop geslagen bij een eenzijdig ongeval in Emmeloord. De bestuurder had een engeltje op zijn schouder, hij heeft geen letsel overgehouden aan het ongeval. Voor controle moest hij wel mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde vanochtend rond 7.00 uur, ter hoogte van de kruising met de Nagelerweg. Op de Hannie Schaftweg, net buiten Emmeloord, kwam de man in de greppel terecht en vervolgens sloeg meerdere malen over de kop.  Na het ongeval werden direct politie, ambulance en een traumahelikopter opgeroepen, maar het letsel van de bestuurder bleek wonder boven wonder mee te vallen. 

De man werd ter plekke behandeld in de ambulance en moest ter controle nog even mee naar het ziekenhuis. De Hannie Schaftweg was korte tijd afgesloten, de zwaar beschadigde auto is total loss en moest worden afgesleept.

  1. Echtpaar staat doodsangsten uit tijdens overval op boerderij in Emmeloord: overvallers dreigen pink af te knippen
    video

    Echtpaar staat doodsang­sten uit tijdens overval op boerderij in Emmeloord: overval­lers dreigen pink af te knippen

    Bij het uitladen van zijn busje krijgt agrariër Dieleman direct een pistool tegen zijn hoofd. Als zijn vrouw hem even later zoekt in de schuur, wordt een zak over haar hoofd getrokken. ,,Waar liggen de drugs?”, schreeuwen de drie overvallers. Ze dreigen vingers af te knippen en tenen kapot te slaan. Als na 2,5 uur blijkt dat tussen de aardappelen écht niets te halen is, verlaten ze het boerenerf bij Emmeloord.

Flevoland