De hulpdiensten rukten massaal uit voor een melding van een auto in een sloot, maar de bestuurder bleek al veilig thuis.
Volledig scherm
De hulpdiensten rukten massaal uit voor een melding van een auto in een sloot, maar de bestuurder bleek al veilig thuis. © Jeffrey Korte / ProNews

Auto in de sloot bij Marknesse, maar waar is de bestuurder dan gebleven?

Langs de Sloefweg in Marknesse ontstond vanmorgen consternatie nadat voorbijgangers een gekantelde auto in de sloot zagen liggen. 

 1. Oliebollenverkoop La Mascotte gaat door: ‘We hebben het hele jaar nog niet van ons laten horen’
  PREMIUM

  Oliebollen­ver­koop La Mascotte gaat door: ‘We hebben het hele jaar nog niet van ons laten horen’

  Coronaproof oliebollen verkopen op 19 december, vanuit een kraam op het Kettingplein. Na de nieuwste coronamaatregelen moest de Emmeloordse muziektheaterverenging La Mascotte daar nog even goed over nadenken. Maar de verkoop gaat door, zegt voorzitter Wim ten Hove. ,,Het mag en het kan veilig. We hebben het hele jaar nog niet van ons laten horen, we kunnen hiermee zeggen: we leven nog en zijn van plan te blijven.’’
 2. Vannacht en morgenvroeg wéér kans op gladheid, nadat het vanochtend al ongelukken ‘regende’ in de regio
  update

  Vannacht en morgen­vroeg wéér kans op gladheid, nadat het vanochtend al ongelukken ‘regende’ in de regio

  Wie vanavond, vannacht of in de vroege zondagochtend de weg op gaat moet in Overijssel, Flevoland en Gelderland opnieuw rekening houden met gladheid. Het KNMI verwacht voor vanavond en komende nacht weer brede opklaringen, waarin de temperatuur kan dalen tot twee graden onder nul. Afgelopen nacht en ochtend gebeurden in onze regio veel ongelukken op gladde wegen, waarbij ook gewonden vielen.
 1. Flinke rookontwikkeling bij brand die garage Putten verwoest
  Play

  Flinke rookontwik­ke­ling bij brand die garage Putten verwoest

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen!
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen!

Flevoland