Volledig scherm
Dit bleef er van de auto over na de botsing met de tractor © GinoPress

Automobilist gewond bij botsing met tractor bij Nagele

Een automobilist is zaterdagavond even na half twaalf gewond geraakt bij een aanrijding met een tractor op de Vliegtuigweg bij Nagele. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De man botste door onbekende oorzaak op een rijdende tractor. Door de klap werd de voorkant van zijn wagen volledig ingedrukt. De overige twee inzittenden van de auto bleven ongedeerd. De Vliegtuigweg lag na de klap bezaaid met onderdelen van de auto. De politie sloot de weg voor het verkeer af en startte met een sporenonderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen achterhalen. 

  1. Brand verwoest levenswerk broers Bant. Maar enige wat telt: alternatief vinden voor gedupeerde bruiloftsgasten
    PREMIUM
    video

    Brand verwoest levenswerk broers Bant. Maar enige wat telt: alterna­tief vinden voor gedupeerde bruilofts­gas­ten

    Terwijl de restanten van de tot groepsaccommodatie omgebouwde schuur nog nasmeulen, zijn de broers Wietze en Han van Wegen al druk bezig met het regelen van een alternatieve feestlocatie voor twee bruiloftsfeesten. Een felle brand legde het levenswerk van de eigenaren van vakantiepark Eigen Wijze in Bant vannacht in de as, maar daar al te lang bij stilstaan doen de twee niet. Wietze: ,,Dat zit in de aard van het beestje, het is gebeurd, we moeten verder.’’

Flevoland