Automobilist gewond na botsing met vrachtwagen op A6 bij Emmeloord

VideoEen automobilist is vanochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen op de A6 bij Emmeloord. De auto van de man belandde door de botsing in de bosjes naast de snelweg.

Volledig scherm
Een auto belandde naast de A6 bij Emmeloord door een botsing met een vrachtwagen. © GinoPress

Het ongeluk gebeurde tussen de afslag De Munt en de Vogelkop. Door nog onbekende oorzaak botste de vrachtwagen op de personenauto, die vervolgens van de weg schoot.

Bekneld

Even leek het erop dat de bestuurder van de auto bekneld zou zijn komen te zitten. De brandweer kwam daarom ter plaatse. Maar eenmaal op locatie was de man al uit zijn voertuig.

De automobilist raakte echter wel dusdanig gewond dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De politie sloot in verband met het onderzoek de rechterrijstrook enige tijd af, met lichte filevorming tot gevolg. De weg is inmiddels weer open.

  1. Tenten met jacuzzi vanuit polder hele wereld over
    PREMIUM
    video

    Tenten met jacuzzi vanuit polder hele wereld over

    Die ongemakkelijke wandeling naar het toiletgebouw met een wc-rol onder je arm. Die volgepropte auto met potten, pannen, stoelen en andere spullen. Die krappe ruimte in je tent of caravan. Kamperen is leuk, maar heeft z'n beperkingen. Het Emmeloordse bedrijf Luxetenten.com heeft daar iets op gevonden en levert, de naam zegt het al, ruime tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Wat te denken van een badkamer, keuken met vaatwasser en airco?  

Flevoland