De zwarte en grijze auto kwamen met elkaar in botsing in Emmeloord.
Volledig scherm
De zwarte en grijze auto kwamen met elkaar in botsing in Emmeloord. © GinoPress

Bestuurder gereanimeerd na botsing in Emmeloord

Waarschijnlijk omdat een van de bestuurders onwel raakte zijn twee auto's vanmorgen op de Marknesserweg in Emmeloord met elkaar in botsing gekomen. Die bestuurder werd gereanimeerd en is overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten voor het verkeer. 

Het ongeluk gebeurde om 07:45 uur tussen de rotonde met de Constructieweg en de Kuinderweg. Als gevolg van de aanrijding brak bij één van de auto’s brak een voorwiel af, waarna het voertuig tegen een boom tot stilstand kwam. 

De bestuurder van de auto die het ongeluk veroorzaakte is ter plekke gereanimeerd en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Volgens de politie is de man vermoedelijk tijdens het rijden onwel geworden, maar nader onderzoek moet dit uitwijzen. 

De andere automobilist kwam met de schrik vrij.

  1. Opknapbeurten en online dinnershow om horecazaken overeind te houden tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Opknapbeur­ten en online dinnershow om horecaza­ken overeind te houden tijdens coronacri­sis

    Horecazaken worstelen met de verlenging van de coronamaatregelen. Ondernemers proberen het hoofd boven water te houden door creatief te zijn. Café Eigenwijs en restaurant De Bastaard in Kampen krijgen een opfrisbeurt en in Lelystad organiseert Hajé een online dinnershow. ,,We kunnen in zak en as gaan zitten, maar moeten er ook het beste van maken”, stelt Hajé-eigenaar Thierry de Jager.

Flevoland