Claudius Bronsink uit Emmeloord ging vroeger altijd op stap in Emmeloord. Het liefst in de nacht, maar met de sluiting van Chez Marknesse blijft er weinig over. Hij vindt dat ongekend jammer en kaart dat aan bij de politiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Claudius Bronsink uit Emmeloord ging vroeger altijd op stap in Emmeloord. Het liefst in de nacht, maar met de sluiting van Chez Marknesse blijft er weinig over. Hij vindt dat ongekend jammer en kaart dat aan bij de politiek. © Freddy Schinkel

Claudius (40) wil losgaan in clubs en discotheken in Emmeloord: ‘Maar waar blijven ze?’

Met pollBelofte maakt schuld, vindt Claudius Bronsink uit Emmeloord. De politiek was vlak vóór de gemeenteraadsverkiezingen in maart nog zo enthousiast over het voornemen om de nachthoreca in de stad uit te breiden. Maar sindsdien bleef het angstvallig stil. ,,Voor jongeren is het hier ‘zo dood als een pier’. Nog even en Emmeloord loopt leeg.”

8 reacties

 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Beste Bronsink, in je eentje naar festivals als Mysteryland? Zoek het gewoon wat dichterbij huis, Wildeburgfestival? Of de festivals bij Biddinghuizen. Volgens mij genoeg te beleven voor u.
 • Winny lieverst

  2 maanden geleden
  Pak de auto en rijdt weet ik veel waarheen. Het is wat je er zelf van maakt.
 • Daniel De Boer

  2 maanden geleden
  P Avink Genoeg toffe clubs in Amsterdam hoor. Ligt aan waar je woont maar het is zeker niet ''niet meer van deze tijd''
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Wat let Claudius om ermee te beginnen?
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Het is geen taak van de gemeente om horeca te stimuleren.