In het Dyntes Tech Park in Marknesse naast rijksmonument het Waterloopbos komt zeer waarschijnlijk een grote landelijke hotelketen.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Dyntes Tech Park in Marknesse naast rijksmonument het Waterloopbos komt zeer waarschijnlijk een grote landelijke hotelketen. © Foto Freddy Schinkel

Corona remt komst waterhotel in Marknesse af

Voorlopig kan er nog niet overnacht worden in het gebouw van het Dyntes Tech Park bij het Waterloopbos in Marknesse. De gesprekken met een geïnteresseerde landelijke hotelketen zijn volgens Martin Daniëls, de eigenaar van het pand, opgeschort vanwege de coronacrisis.

  1. Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’
    PREMIUM

    Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’

    Het leek wel wat op het Bijbelverhaal waarin David het opneemt tegen de reus Goliat, het kort geding dat Geke en Harrie Metselaar uit Marknesse vandaag voerden tegen de Rabobank en Nebo Vastgoed. Inzet: Het echtpaar wil duidelijkheid over het eigendom van een stukje grond waar ze hun droomhuis in Marknesse op willen bouwen. ,,We willen gewoon dat er duidelijkheid komt, de onzekerheid moet weg’’, zegt een geëmotioneerde Harrie Metselaar tegen de rechter.

Flevoland