Piet de Wolf in een zweefvliegtuig, het cadeau voor zijn 89ste verjaardag.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet de Wolf in een zweefvliegtuig, het cadeau voor zijn 89ste verjaardag. © Eigen foto

De 10e verjaardag van Piet uit Espel werd verstoord door de oorlog, zijn 90ste door corona

KaartjesactiePiet de Wolf uit Espel wordt morgen 90 jaar. Er stond een groot feest met de hele familie gepland om dit heugelijke feit te vieren, maar door de coronacrisis valt dat in het water. Zijn kleindochter roept nu op haar opa massaal een kaartje te sturen, zodat zijn verjaardag toch nog feestelijk wordt. 

 1. Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’
  PREMIUM

  Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’

  Harrie (66) en Geke (67) Metselaar uit Marknesse stappen naar de rechter in de hoop alsnog zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw van hun droomhuis. Dat kan nu niet omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente Noordoostpolder, die de kavels wil verkopen, wel de eigenaar van de grond is. Geke en Harrie zijn het wachten zat en treffen de Rabobank en Nebo Vastgoed volgende week in de rechtbank.
 2. Heeft Urker wethouder Post nog een politieke toekomst? ,,Het wordt eierschalen lopen’’

  Heeft Urker wethouder Post nog een politieke toekomst? ,,Het wordt eierscha­len lopen’’

  De Urker SGP-wethouder Geert Post (54) verzweeg voor zijn collega’s in de Urker gemeenteraad dat hij in maart een eigen bedrijf oprichtte. Sinds begin vorig jaar werkt hij ook voor het transportbedrijf van zijn zoon. De zoon werd vorige week opgepakt voor smokkel van drugs. Post mag burgemeester en fractievoorzitters op Urk vanavond uitleggen waarom niet. Heeft de SGP’er nog een politieke toekomst? ,,Het wordt heel erg eierschalen lopen.’’

Flevoland