De digitale gemeenteraadsvergadering van de Noordoostpolder is maandagavond gestaakt vanwege technische problemen. Burgemeester Jan Westmaas en griffier Robert Wassink zaten in de raadzaal in Emmeloord, de leden van de gemeenteraad thuis voor de computer.
Volledig scherm
De digitale gemeenteraadsvergadering van de Noordoostpolder is maandagavond gestaakt vanwege technische problemen. Burgemeester Jan Westmaas en griffier Robert Wassink zaten in de raadzaal in Emmeloord, de leden van de gemeenteraad thuis voor de computer. © Foto Freddy Schinkel

Digitale raadsvergadering in Noordoostpolder gestaakt door technisch probleem

De tweede digitale raadsvergadering van de gemeente Noordoostpolder is donderdagavond gestaakt vanwege een technisch probleem. Niet iedereen kon de vergadering online volgen en dus besloot burgemeester en voorzitter Jan Westmaas om de vergadering al na een kwartier te stoppen.

  1. Gepensioneerd echtpaar ziet bouw droomhuis in Marknesse in duigen vallen: ‘Gemeente heeft ons niet goed voorgelicht’
    PREMIUM

    Gepensio­neerd echtpaar ziet bouw droomhuis in Marknesse in duigen vallen: ‘Gemeente heeft ons niet goed voorge­licht’

    Harrie en Geke Metselaar zijn zwaar gedupeerd door de unieke situatie met kavels in Marknesse. Het ontwerp voor het droomhuis van het gepensioneerde echtpaar is klaar, maar de eerste paal kan niet de grond in omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente wel de eigenaar is. Een week voordat ze zelf over de problemen hoorden, verkochten ze hun woning. ,,De gemeente Noordoostpolder heeft ons niet goed voorgelicht.”

Flevoland