Volledig scherm
De drukke nachtdienst van de politie Urk / Noordoostpolder gevat in vier plaatjes. © Politie Urk / Noordoostpolder

Drukke nacht voor politie in de Noordoostpolder

Van een saaie nachtdienst was afgelopen nacht geen sprake voor de politie in de Noordoostpolder en op Urk. De agenten hadden hun handen vol aan diverse meldingen. Zo werden er twee personen gearresteerd na diefstal vanaf een bouwterrein.

In de nacht van zaterdag op zondag ontving de politie een melding over een vrouw met een defecte scootmobiel. Zij werd door de agenten naar het bureau in Emmeloord vervoerd. Daar kreeg ze een dekentje en kon ze even opwarmen en wachten op een monteur die haar scootmobiel ging repareren.

In diezelfde nacht werden twee personen opgepakt voor diefstal vanaf een bouwterrein in Ens. Dankzij een alerte getuige kon het tweetal in de boeien worden geslagen.

Mishandeling

Tijdens de avonddienst kreeg de politie ook een melding van een mishandeling. Deze mishandeling wordt nog verder onderzocht. Hoe het slachtoffer eraan toe is en waar de mishandeling plaatsvond maakte de politie niet bekend. Dit evenals een melding van een reanimatie. Het slachtoffer werd met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis in de regio.

Vandalisme

Toen het alweer licht werd moest er wederom worden uitgerukt naar Ens. Daar had men hectometerpaaltjes uit de grond gehaald en midden op de Zuiderringweg gelegd. Tegen dit stukje vandalisme wordt door de provincie aangifte gedaan.

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!

Flevoland