Volledig scherm
Enkele van de door duikers in de Wellerwaard gevonden sieraden © politie Noordoostpolder

Duikers vinden per toeval grote hoeveelheid sieraden in natuurgebied Emmeloord

De politie Flevoland is op zoek naar de eigenaar van een serie sieraden die door duikers zijn gevonden in natuurgebied De Wellerwaard in Emmeloord.

Duikers waren in de plas De Wellerwaard voor hun plezier aan het duiken, toen ze de sieraden tegen kwamen. Dat gebeurde in het weekend van 14 april. Bij een volgende duik op  27 april troffen de duikers nog meer sieraden aan. Het gaat om armbanden, een horloge, halskettingen, parelsnoeren, manchetknopen, broches en meer.

Als iemand weet van wie de sieraden zijn kan hij contact opnemen met de recherche in Emmeloord, via de Facebookpagina van politie Noordoostpolder of via 0900-8844.

Volledig scherm
Sieraden uit de Wellerwaard © politie Noordoostpolder
Volledig scherm
De gevonden sieraden © politie Noordoostpolder
  1. Echtpaar staat doodsangsten uit tijdens overval op boerderij in Emmeloord: overvallers dreigen pink af te knippen

    Echtpaar staat doodsang­sten uit tijdens overval op boerderij in Emmeloord: overval­lers dreigen pink af te knippen

    Bij het uitladen van zijn busje krijgt agrariër Dieleman direct een pistool tegen zijn hoofd. Als zijn vrouw hem even later zoekt in de schuur, wordt een zak over haar hoofd getrokken. ,,Waar liggen de drugs?”, schreeuwen de drie overvallers. Ze dreigen vingers af te knippen en tenen kapot te slaan. Als na 2,5 uur blijkt dat tussen de aardappelen écht niets te halen is, verlaten ze het boerenerf bij Emmeloord.

Flevoland