Volledig scherm
© ANP

Eerst kavels in Bant Zuidoost in de verkoop

BANT - De eerste negen kavels voor de bouw van nieuwe woningen in de tweede fase van Bant Zuidoost zijn al in de verkoop gegaan. Er is vooral interesse in twee-onder-één-kap woningen. In totaal is er ruimte voor 58 nieuwbouwwoningen.

De nieuwbouw in de eerste fase in Bant Zuidoost loopt al enige jaren. Hier zijn nog enkele woningbouwkavels beschikbaar. Het resterende aanbod is echter beperkt en er is behoefte aan een meer gevarieerd aanbod aan kavels.

Wat ook meespeelt bij de start van fase 2, is dat de hoofdontsluiting voor verkeer er al ligt, namelijk de Boshoek. Bovendien is de grond al bouwrijp. De gemeente heeft een zogeheten grondexploitatie opgesteld, waarin de verwachte kosten en opbrengsten uit de kavelverkoop worden verantwoord.

  1. Trots én verdriet bij sponsorloop voor kinderen van ongeneeslijk zieke Renate

    Trots én verdriet bij sponsorloop voor kinderen van ongeneeslijk zieke Renate

    Blijdschap, trots en verdriet lagen zaterdagmorgen dicht bij elkaar voor een groep medewerkers van ABN Amro uit Zwolle. Zij deden mee aan de Stadshagenrun om geld in te zamelen voor hun ongeneeslijk zieke collega Renate van de Ven. De alleenstaande moeder heeft een steunfonds opgericht om haar drie jonge kinderen te helpen na haar overlijden. Het geld is bedoeld voor hun studie en ontwikkeling, of ervoor te zorgen dat ze in het huis kunnen blijven wonen.

Flevoland