Volledig scherm
© Avrotros

Emmeloorder Jeroen Kijk in de Vegte kandidaat van Wie is de Mol? 2017

EMMELOORD – Presentator, radio-dj en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte (42) uit Emmeloord doet mee aan de nieuwe serie van Wie is de Mol?. Hij werd dinsdag onthuld als kandidaat van het populaire televisieprogramma, samen met negen anderen.

Rond de perspresentatie van Wie is de Mol? hangt traditiegetrouw een geheimzinnige sfeer. Vanmorgen werd de pers naar een mysterieuze buitenlocatie in Hilversum geleid, daar maakte presentator Art Rooijakkers de tien kandidaten van het nieuwe seizoen bekend. Onder hen bevindt zich Kijk in de Vegte, geboren in Emmeloord.

Tien kandidaten
De andere kandidaten van Wie is de Mol? 2017, waarvan de eerste aflevering op 7 januari te zien is, zijn presentatrice Yvonne Coldeweijer, cabaretière Sanne Wallis de Vries, actrice Imanuelle Grives, acteur Thomas Cammaert, actrice Sigrid ten Napel, presentator Jochem van Gelder, journaliste en columniste Roos Schlikker, choreograaf Vincent Vianen en wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Kijk in de Vegte is deejay bij Radio 2. Ook doet hij voice-overs bij RTL Boulevard. De presentatie van de Wie is de Mol?-kandidaten was live te volgen via Facebook. Naast dat Art Rooijakkers de kandidaten bekendmaakte, onthulde hij ook de locatie van het nieuwe seizoen: Portland, Oregon (Amerika).

Flevoland