Volledig scherm
Het GEO-certificaat voor de Golfclub Emmeloord. Rechts voorzitter Willy Schutte. © Eigen foto

GEO-certificaat voor golfclub Emmeloord

EMMELOORD - Golfclub Emmeloord heeft het GEO-certificaat van de Nederlandse Golf Federatie toegekend gekregen.

Voorzitter Willy Schutte van de Golfclub Emmeloord mocht het certificaat donderdag in ontvangst nemen.

Het GEO-certificaat, wat staat voor Golf Environment Organization, wordt uitgereikt aan golfclubs die hun beleid hebben afgestemd op ecologische, sociale en maatschappelijke prestaties.

T. van Keulen van de golffederatie roemde in zijn toespraak de vele vrijwilligers die de golfclub rijk is en de fantastische ligging van de golfbaan als belangrijk onderdeel in het fraai ontwikkelde natuurgebied die de golfbaan samen vormt met de Casteleynsplas, de Wellerwaard en de Burchttocht.

Golfclub Emmeloord heeft haar beleid afgestemd op de maatschappelijke verantwoordelijkheid om op een verantwoorde manier om te gaan met het milieu, energie en de omgeving. De vrijwilligers binnen de club zijn hier, samen met een professionele greenkeeper bijna dagelijks mee bezig.

  1. Tenten met jacuzzi vanuit polder hele wereld over
    PREMIUM
    video

    Tenten met jacuzzi vanuit polder hele wereld over

    Die ongemakkelijke wandeling naar het toiletgebouw met een wc-rol onder je arm. Die volgepropte auto met potten, pannen, stoelen en andere spullen. Die krappe ruimte in je tent of caravan. Kamperen is leuk, maar heeft z'n beperkingen. Het Emmeloordse bedrijf Luxetenten.com heeft daar iets op gevonden en levert, de naam zegt het al, ruime tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Wat te denken van een badkamer, keuken met vaatwasser en airco?  

Flevoland