Geparkeerde auto brandt uit in Emmeloord

Een Mercedes is afgelopen nacht aan de Scandinaviëlaan in Emmeloord uitgebrand. Dat gebeurde rond 03.30 uur. Een voorbijrijdende beveiliger ontdekte de brand en belde 112. Voor de brandweer was er niets meer aan de auto te redden.

 1. Cateraar Rik mist de kick van het touren: ‘Hopelijk volgend jaar weer met onze festivalfamilie Duitsland door’
  PREMIUM

  Cateraar Rik mist de kick van het touren: ‘Hopelijk volgend jaar weer met onze festivalfa­mi­lie Duitsland door’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Rik de Nekker, eigenaar van Event Catering uit Emmeloord.
 2. Corona hakt er stevig in bij dierenpark MeerZoo in Marknesse: ‘Jaar vol ellende en het is nog niet voorbij’
  PREMIUM

  Corona hakt er stevig in bij dierenpark MeerZoo in Marknesse: ‘Jaar vol ellende en het is nog niet voorbij’

  De dierentuinen mogen weer open, maar dierenpark MeerZoo in Marknesse blijft voorlopig dicht. Misschien wel voor de rest van het jaar. Eigenaar Jan van der Meer (60) neemt een hap uit zijn pensioen om zijn bedrijf - dat ook onder meer een dierenopvang, evenemententak, bso, zorgboerderij en winkel omvat - in leven te houden. ,,We hebben een k-jaar achter de rug en het is nog niet voorbij.’’ Een monoloog.

Flevoland