Agenten hebben het rijbewijs ingevorderd van een man uit Emmeloord vanwege een snelheidsovertreding.
Volledig scherm
Agenten hebben het rijbewijs ingevorderd van een man uit Emmeloord vanwege een snelheidsovertreding. © Politie Noordoostpolder/Urk

Hardrijder (23) uit Emmeloord is rijbewijs kwijt en moet opnieuw examen doen

Een 23-jarige man uit Emmeloord reed gisteren 120 kilometer per uur door de bebouwde kom in zijn eigen woonplaats. De hardrijder is zijn rijbewijs kwijt en moet zijn rijvaardigheid opnieuw laten testen bij het CBR.

10 reacties

 • T Bolt

  2 maanden geleden
  Je kunt en mag niet iedereen over 1kam scheren, maar waarom bij motorrijders tot 24jr wel een beperking in het aantal cc en kw? En niet bij het autorijbewijs?? Eigenlijk te sneu voor woorden
 • Ruud Hoemakers

  2 maanden geleden
  60 km te hard, 6 jaar lang geen rijbewijs meer verstrekken
 • B. de Haan

  2 maanden geleden
  Auto in beslag nemen verbeurd verklaren en t geld in een algemene pot voor slachtoffers verkeers delicten deponeren. En gewoon helemaal opnieuw beginnen met lessen!!! Kinderachtig puberaal gedrag op dezelfde manier beantwoorden.
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Heeft dat zin? Zolang het in het hoofd niet spoort als hij alleen rijdt en hij alle remmen los gooit omdat hij het besef van veiligheid niet kent is het wachten op een zwaar ongeval.
 • Dick Meerdink

  2 maanden geleden
  Wat heeft het voor zin, zijn rijvaardigheid opnieuw testen dan rijd hij keurig netjes en houdt zich aan de snelheid daarna gaat alles weer gewoon door.