Harm uit Wapenveld lokt dieven in de val nadat zijn luxe jacht is leeggeroofd in Bant: ‘Ze kozen de verkeerde boot’

videoWoedend is Harm Huizenga (59) uit Wapenveld als hij ontdekt dat zijn luxe jacht is leeggeroofd in Bant. Al snel vindt hij het grootste deel van zijn spullen terug en dan bedenkt hij een list. Hij wil de daders in de val lokken, samen met een groepje Bantenaren. In het donker houden ze urenlang de wacht. ,,Ik ben niet bang aangelegd, maar de adrenaline gierde door mijn lijf.’’

27 reacties

 • Tiemen De Vries

  3 maanden geleden
  Top Top. Top!!! Wat een mooie actie, veel geluk en plezier met jullie nieuwe schuit!! Groetjes van Tiemen de Vries.
 • Dirk Brinkman

  3 maanden geleden
  Er kan een probleem komen als eigen rechter gespeeld word , maar een burgelijk arrest mag weer wel ( onder voorwaarden) en de dader uitleveren aan de politie.
 • F. Post

  3 maanden geleden
  Zoals Willem Habbes moeten we er meer van hebben weten zeker dat het fout gaat met deze maatschappij. Gewoon eruit gooien.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Als mensen zich niet als gast kunnen/willen gedragen ? Jammer dan (en ook prima hoor); maar dan meteen afvoeren en retour afzender.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Mensen die zich misdragen in mijn huis trap ik eruit.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Asielzoeker krijgt mes in hart gestoken in azc Dronten, huisgenoot ‘is zich van geen kwaad bewust’: ‘Die man is niet normaal’
  PREMIUM

  Asielzoe­ker krijgt mes in hart gestoken in azc Dronten, huisgenoot ‘is zich van geen kwaad bewust’: ‘Die man is niet normaal’

  Irritaties, een ruzie, een mes en een confrontatie. Het ging op 11 augustus vorig jaar helemaal mis in het asielzoekerscentrum in Dronten. Een bewoner kreeg laat op de avond een mes in zijn hart gestoken. Volgens de officier van justitie deed zijn 35-jarige Syrische huisgenoot M.A. dat. Maar die is zich van geen kwaad bewust. ,,Misschien heeft hij zichzelf verwond?”
 3. Treinen Arriva rijden vandaag niet in Groningen, Friesland en Limburg door grote staking

  Treinen Arriva rijden vandaag niet in Groningen, Friesland en Limburg door grote staking

  Vanwege stakingen in het streekvervoer rijden er vandaag geen treinen van Arriva in Groningen en Friesland. Een dag eerder reden de treinen er nog wel en ook maandag, de eerste dag van een vijfdaagse staking in het streekvervoer, werd de treindienstregeling er gewoon opgestart. Voor vandaag is het echter niet gelukt een passende treindienstregeling te maken met medewerkers die wel willen werken, meldt de vervoerder. Vandaag is er, naast de staking van FNV en CNV, ook een staking van vakbond VVMC.
 4. 417 verwaarloosde cavia’s bij vrouw uit huis gehaald en naar Zwolle gebracht: ‘Uit de hand gelopen hobby’
  PREMIUM
  met video
  5

  417 verwaar­loos­de cavia’s bij vrouw uit huis gehaald en naar Zwolle gebracht: ‘Uit de hand gelopen hobby’

  Liefst 417 zwaar verwaarloosde cavia’s kreeg dierennoodopvang Flappus in Zwolle afgelopen week binnen. De dieren werden uit één woning gehaald. Veel van de zeugen zijn zwanger en daardoor gaat het aantal de komende weken nog flink oplopen. ,,Ik denk wel tot duizend”, zegt dierenverzorger Sven Bosboom. ,,Dit hebben we echt nog nooit meegemaakt.”