Volledig scherm
Het Grand National Team. © Eigen foto

Het Grand National Team zoekt Shetland-ponyruiters

URK - Het Grand National Shetland Pony Team op Urk gaat weer optreden en start 6 en 7 mei op het Animal Event op de Beekse Bergen in Noord-Brabant.

Het Grand National Shetland Pony Team is een team dat een spectaculaire snelheidsshow geeft op grote paarden- en pony-evenementen, waarbij de opbrengsten van het optreden volledig ten goede komen aan KIKA.

In twee groepen wordt gestreden voor de snelste ronde. De drie winnaars van iedere ronde gaan door naar de finale. De ruiters in de leeftijd tussen zeven en veertien jaar doen dit met passie en drive en proberen het publiek daarin mee te nemen. Het team treedt in twee verschillende uitvoeringen op. Er kan gekozen worden uit een jockeyteam of een westernteam.

Het Grand National Team zoekt nog versterking, het zoekt shetland-ponyruitertjes tussen de zeven en veertien jaar die mee willen doen met het team team bij verschillende optredens. Ook zoekt het team vrijwilligers zoals een speaker, een fotograaf en een cameraman die de optredens op film wil vastleggen.

Zie voor meer informatie: www.grandnationalteam.nl.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Flevoland