Hoogste onderscheiding in de Noordoostpolder voor Aart Reussing

LINTJESREGEN 2021 | VIDEOZeven koninklijke onderscheidingen telt de gemeente Noordoostpolder dit jaar. Allemaal voor mannen. Zes van hen zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Aart Reussing kreeg een lintje dat net een stapje hoger staat op de lijst van onderscheidingen. Vijf van de zeven gedecoreerden wonen in Emmeloord, twee in de dorpen daar omheen.

0 reacties

 1. Oorlogstaferelen in zand maken in het Kuinderbos plaats voor kinderboeken: ‘Dit spreekt iedereen aan’
  PREMIUM

  Oorlogsta­fe­re­len in zand maken in het Kuinderbos plaats voor kinderboe­ken: ‘Dit spreekt iedereen aan’

  De zandsculpturen met het thema ‘75 jaar vrijheid’ maken in het Kuinderbos plaats voor negen nieuwe kunstwerken van zand met als onderwerp ‘kinderboeken’. Terwijl het werk aan de nieuwe kunstwerken nog volop bezig is, was er afgelopen weekend sprake van baldadigheid. ,,Het is een domper, maar we gaan weer verder hoor”, zegt Staatsbosbeheer-boswachter Harco Bergman.
 2. Automobilist ondanks vasthouden telefoon niet vervolgd voor dodelijk ongeluk met 6-jarig meisje in Emmeloord
  PREMIUM
  4

  Automobi­list ondanks vasthouden telefoon niet vervolgd voor dodelijk ongeluk met 6-jarig meisje in Emmeloord

  De 48-jarige bestuurder die een jaar geleden een 6-jarig meisje en een hond doodreed op de Espelerweg bij Emmeloord wordt daarvoor niet strafrechtelijk vervolgd. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie laat weten dat de automobilist op het moment van het ongeluk een mobieltje in zijn hand had, maar dat niet vastgesteld kan worden dat daardoor het ongeluk is veroorzaakt.

Flevoland