Volledig scherm
© anp

Inbrekers teisteren Noordoostpolder tussen kerst en nieuwjaarsochtend

De Noordoostpolder was vlak voor de jaarwisseling veelvuldig het werkterrein van inbrekers. Tussen kerst en nieuwjaarsochtend  werd zeven keer ingebroken.

Daags na kerst werd er 's middags ingebroken in een woning op de Pyramideweg op Urk. Diezelfde dag werd er 's avonds ingebroken bij een houtbedrijf aan de Bouwerskamp in Emmeloord.

Op 30 december zijn drie inbraken gepleegd. In de nachtelijke uren werd ingebroken bij een bedrijf op de Steenwijkerweg in Marknesse. 's Avonds was het raak op de Ploegstraat in het nabije Nagele. Daar werd een woninginbraak gepleegd. Diezelfde avond was er ook nog eens een inbraak in een woning aan de  Waterkant in Ens.

In de de nacht van Oud en Nieuw werd tweemaal ingebroken. Tussen 04.00 uur en 10.00 uur sloegen inbrekers toe bij een restaurant aan de Breestraat in Marknesse. Omstreeks 05.30 was het ook raak bij een autobedrijf aan de Techniekweg in Emmeloord.

De politie zoekt getuigen.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Flevoland