De overgrote meerderheid van de inwoners wil dat het gedateerde Bosbad in Emmeloord grondig wordt gerenoveerd en uitgebreid.
Volledig scherm
De overgrote meerderheid van de inwoners wil dat het gedateerde Bosbad in Emmeloord grondig wordt gerenoveerd en uitgebreid. © Hans Veenhuis

Inwoners Noordoostpolder kiezen voor uitgebreide renovatie Bosbad Emmeloord

Acht van de tien inwoners van Noordoostpolder zien het liefst dat het Bosbad in Emmeloord een uitgebreide renovatie met nieuwbouw ondergaat. Ze willen vooral een ‘plezier-factor’ toevoegen aan het huidige zwembad, zoals een verwarmd bad, glijbanen en een gazonweide. Dat blijkt uit een enquête die de gemeente heeft uitgevoerd.

  1. Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’
    PREMIUM

    Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’

    Harrie (66) en Geke (67) Metselaar uit Marknesse stappen naar de rechter in de hoop alsnog zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw van hun droomhuis. Dat kan nu niet omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente Noordoostpolder, die de kavels wil verkopen, wel de eigenaar van de grond is. Geke en Harrie zijn het wachten zat en treffen de Rabobank en Nebo Vastgoed volgende week in de rechtbank.

Flevoland