Volledig scherm

Jan Koffeman zonder SGP, maar niet zonder doel

URK - Urk is een eenmanspartij rijker. De SGP in het vissersdorp is een raadszetel armer. Donderdagavond vond de eerste raadsvergadering plaats waarin Jan Koffeman op eigen titel verder ging, nadat hij door zijn SGP uit de fractie was gezet. Reden is Koffemans veroordeling in de Urker visfraude, eerder deze maand.

De SGP hoopte dat Koffeman zijn zetel zou opgeven, maar dat weigerde hij. Koffeman zei zich ook buiten de SGP in te willen zetten voor Urk, voor een ‘goed en gezond woon- en leefklimaat en versterking van de werkgelegenheid, met name in de visserij.”

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Margriet Loosman uit Creil: poldermodel in wereldsteden
    PREMIUM

    Margriet Loosman uit Creil: poldermo­del in wereldste­den

    Margriet Loosman maakt snel carrière als model. Op haar twaalfde werd ze al eens gepolst door scouts van een modellenbureau, toen ze in Amsterdam aan het winkelen was. Begin vorig jaar debuteerde het model uit Creil op de catwalk voor Chanel, wat gezien wordt als het hoogst haalbare in het modellenwereldje. Toch staat de negentienjarige verpleegkundige studente van het ROC De Friese Poort nuchter en wel met beide benen op de poldergrond. ,,Het is geen glazen bol, je weet gewoon niet wat er komt.”

Flevoland