Volledig scherm
Tijdens de kijkdag hoopt de politie Emmeloord gereedschap (niet hetzelfde als op de foto) en vishengels, die in beslag zijn genomen, weer bij de rechtmatige eigenaar te krijgen. © Politie Wageningen

Kijkdag gestolen gereedschap en vishengels in Emmeloord

In de hoop gereedschap van vooral het merk Makita en vishengels weer bij de rechtmatige eigenaar te krijgen, houdt de politie in Emmeloord een kijkdag.

De goederen die op de kijkdag worden getoond, zijn na onderzoek naar diefstallen uit schuren in beslag genomen. Van enkele goederen heeft de politie Emmeloord de eigenaar gevonden aan de hand van een aangifte. In de hoop de eigenaar van de overige goederen te achterhalen, houdt de politie Emmeloord een kijkdag. Deze is overigens alleen op uitnodiging te bezoeken.

Voor de kijkdag heeft de politie wel enkele spelregels opgesteld. Wie goederen mist, moet aangifte hebben gedaan of doet dit alsnog tijdens de kijkdag. Kijkers moeten kunnen aantonen dat het hun goederen zijn aan de hand van serienummers, aankoopbonnen, unieke kenmerken of foto's.

Uitnodiging

Wie na een diefstal gereedschap en/of vishengels mist, kan voor 20 februari contact opnemen met de recherche van de politie Dronten, Noordoostpolder en Urk via 0900-8844. Heeft de beller aannemelijk kunnen maken, dat er goederen van hem of haar bij zitten, dan stuurt de politie een uitnodiging. Alleen daarmee is de kijkdag te bezoeken.

Flevoland