Volledig scherm
detail website Kern met Pit

Kraggenburg gaat voor gouden Kern met pit

KRAGGENBURG - Het project Samen-Razem van de migrantenwerkgroep Multi Culti Kraggenburg gaat voor de titel 'gouden Kern met Pit'. De Kraggenburgse vrijwilligersgroep is al de Flevolandse winnaar.

Het project stimuleert de integratie van arbeidsmigranten in het dorp, waarmee de leefbaarheid verbetert. De provinciale titel 'Kern met pit' is mede gewonnen dankzij publieksstemmen. De Kern met pit competitie is een initiatief van de Heidemaatschappij. Initiatieven de leefomgeving verbeteren, komen in aanmerking.

Samen-Razem doet nu, namens de provincie Flevoland, mee met de landelijke finale op 6 april in Utrecht. De winnaar krijgt de eretitel 'Gouden Kern met pit' en de top drie krijgt een geldprijs. Wie er wint, wordt mede bepaald door het aantal uitgebrachte stemmen op internet.

Dorpsbelang is daarom een actie gestart om iedereen uit Kraggenburg, de Noordoostpolder en Flevoland te vragen om (nogmaals) op het project te stemmen.

Stem voor 31 maart via www.kernmetpit.nl . Meer informatie over het project is te vinden op www.multicultikraggenburg.nl .

Flevoland