Volledig scherm
Flevo Brass © Eigen foto

Lyonne de Wit versterkt Flevo Brass

EMMELOORD - De Emmeloordse brassband Flevobrass krijgt bij het najaarsconcert op zaterdag 19 november versterking van de Emmeloordse zangeres Lyonne de Wit, bekend van The Voice Kids.

Het thema van dit concert is 'Op reis door Engeland'. Flevo Brass belooft haar publiek mee op reis te nemen door Engeland met muziek van allerlei pluimage. Naast echte brassbandwerken worden er meer populaire nummers gespeeld. Ook het startersensemble zal een deel van het concert verzorgen. Om de sfeer nog wat te verhogen, wordt er een diapresentatie vertoond ter omlijsting van het geheel.

Het is het eerste concert onder leiding van de nieuwe dirigent Geert Jan Kroon die sinds het voorjaar met de band werkt. Geert Jan is geen onbekende bij brassbandliefhebbers. Hij is musicoloog en componeert voor stichting Tower Editions waarvan hij bestuurslid is. In zijn composities zoekt hij naar een nieuw geluid.

Iedereen is welkom het concert bij te wonen op zaterdag 19 november om 19:45 uur in De Ontmoeting in Emmeloord.

Lyonne zingt tijdens haar Blind Audition "Out Here On My Own" van Irene Cara. Abonneer je gratis op het officiële YouTube-kanaal van The Voice Kids via: http://bit.ly/1FMNQNT en bekijk als eerste de nieuwste video's! Bezoek de officiële site: http://www.thevoicekids.nl/ Twitter - http://www.twitter.com/thevoicekids Facebook - http://www.facebook.com/thevoicekids Instagram - http://www.instagram.com/thevoicekidsNL

Flevoland