Maaike (20) uit Tollebeek is gesloopt door corona: ‘Wil meer onderzoek en erkenning’

Video & AudioMaaike van der Velde (20) uit Tollebeek wil meer onderzoek en erkenning voor ‘Long Covid’. Ze had een half jaar terug corona en heeft nog steeds heftige klachten. Ze moest zelfs stoppen met haar studie. Met een door haar gemaakte video met twintig jonge vrouwen die langdurige corona hebben, wil ze zorgen voor meer aandacht voor het onderwerp. ,,Want niet alleen oude en dikke mensen kan dit overkomen.” 

5 reacties

 • M. de Vogel

  2 maanden geleden
  Vanavond het webinar gevolgd van https://coronaplein.nu/ over de gevolgen van Corona. Gevolgen waar ik zelf helaas ook mee te dealen heb.... Vanaf volgende week is het webinar terug te kijken op de website. Zeker een aanrader om te kijken om meer begrip te krijgen voor iedereen die te kampen heeft met de onzichtbare gevolgen.... Sterkte Maaike!
 • C Koert-de Visser

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte Maaike, het gaat langzaam maar het komt goed.
 • cees Van den Heuvel

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte hoor ik ben er wel doorheen gekomen...het kan wel..Cees 58 jaar
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  GEK IS dat.. De een krijgt corona ( ongeacht leeftijd) DE ander niet ( BV ik met m'n leeftijd van 62 jaar EN niet gevaccineerd), is omdat wij misschien gezond eten, BV géén junkfood ( BV MC Donalds of BurgerKing ) nauwelijks koek of chips, nauwelijks vlees en vis, geen alcohol of drugs EN geen gecordeerd voedsel eten ... Maar voor jouw, een goed herstel gewenst, en snel beter worden
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Hoi Maaike, Heel veel sterkte en beterschap!
 1. Met deze ‘aso-borden’ moet het dumpen van afval verminderen, anders blijft Kuinderbos ‘afvalputje van de streek’
  PREMIUM
  poll
  5

  Met deze ‘aso-bor­den’ moet het dumpen van afval verminde­ren, anders blijft Kuinderbos ‘afvalputje van de streek’

  Met de kreten ‘Afval Stoort Ons’, afgekort aso, en ‘Ben jij de zak of de afvalbak?’ op borden moet de berg gevonden afval in het Kuinderbos teruggedrongen worden. De borden zijn een initiatief van het CDA in de gemeente Noordoostpolder. Boswachter Harco Bergman noemde het Kuinderbos onlangs ‘het afvoerputje van de streek’ en ziet een toename van de hoeveelheid afval in het bos.

Flevoland