Maaike (20) uit Tollebeek is gesloopt door corona: ‘Wil meer onderzoek en erkenning’

Video & AudioMaaike van der Velde (20) uit Tollebeek wil meer onderzoek en erkenning voor ‘Long Covid’. Ze had een half jaar terug corona en heeft nog steeds heftige klachten. Ze moest zelfs stoppen met haar studie. Met een door haar gemaakte video met twintig jonge vrouwen die langdurige corona hebben, wil ze zorgen voor meer aandacht voor het onderwerp. ,,Want niet alleen oude en dikke mensen kan dit overkomen.” 

5 reacties

 • M. de Vogel

  2 jaar geleden
  Vanavond het webinar gevolgd van https://coronaplein.nu/ over de gevolgen van Corona. Gevolgen waar ik zelf helaas ook mee te dealen heb.... Vanaf volgende week is het webinar terug te kijken op de website. Zeker een aanrader om te kijken om meer begrip te krijgen voor iedereen die te kampen heeft met de onzichtbare gevolgen.... Sterkte Maaike!
 • C Koert-de Visser

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte Maaike, het gaat langzaam maar het komt goed.
 • cees Van den Heuvel

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte hoor ik ben er wel doorheen gekomen...het kan wel..Cees 58 jaar
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  GEK IS dat.. De een krijgt corona ( ongeacht leeftijd) DE ander niet ( BV ik met m'n leeftijd van 62 jaar EN niet gevaccineerd), is omdat wij misschien gezond eten, BV géén junkfood ( BV MC Donalds of BurgerKing ) nauwelijks koek of chips, nauwelijks vlees en vis, geen alcohol of drugs EN geen gecordeerd voedsel eten ... Maar voor jouw, een goed herstel gewenst, en snel beter worden
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Hoi Maaike, Heel veel sterkte en beterschap!