In zijn nieuwste voorstelling ‘Uit het niets’ stelt Pieter Derks opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn.
Volledig scherm
In zijn nieuwste voorstelling ‘Uit het niets’ stelt Pieter Derks opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. © Jaap Reedijk

Mooi Wark en Pieter Derks in Theater 't Voorhuys in Emmeloord

Theater ’t Voorhuys in Emmeloord krijgt bezoek van meerdere artiesten. Eerst komt op vrijdag 10 februari Mooi Wark langs. De band geeft een voorstelling in het kader van poppodium De Beurz. Een paar dagen later, op woensdag 15 februari, bezoekt cabaretier Pieter Derks het theater.

 1. Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’

  De geliefde Orhan Kilic stopt na ruim 40 jaar met autowassen bij Effe Wassen aan de Ceintuurbaan. Gaat er niet meteen een lampje branden bij zijn naam? Kilic is beter bekend onder de naam Nuri. Bijzonder, want dit is de naam van de eigenaar die zijn zaak al in 1993 verkocht. ,,Lotte van Beek kwam in de wasstraat om haar olympische medailles aan mij te laten zien.”
  Zwolle