Een personenauto is zondagmiddag hard tegen een boom langs de N712 gebotst. Het motorblok slingerde uit de auto en beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
Een personenauto is zondagmiddag hard tegen een boom langs de N712 gebotst. Het motorblok slingerde uit de auto en beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. © Jeffrey Korte/GinoPress

Motorblok slingert door de lucht na crash in Noordoostpolder, inzittenden naar het ziekenhuis

Een bestuurder en bijrijder zijn vanmiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met hun auto hard tegen een boom langs de weg botsten. De brandweer moest er aan te pas komen om een deur uit de auto te knippen, waarna het tweetal met ambulances naar het ziekenhuis kon worden gebracht.

  1. Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’
    PREMIUM

    Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’

    Het leek wel wat op het Bijbelverhaal waarin David het opneemt tegen de reus Goliat, het kort geding dat Geke en Harrie Metselaar uit Marknesse vandaag voerden tegen de Rabobank en Nebo Vastgoed. Inzet: Het echtpaar wil duidelijkheid over het eigendom van een stukje grond waar ze hun droomhuis in Marknesse op willen bouwen. ,,We willen gewoon dat er duidelijkheid komt, de onzekerheid moet weg’’, zegt een geëmotioneerde Harrie Metselaar tegen de rechter.

Flevoland