Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Nare vondst in Emmeloord: voorbijganger ontdekt twee afgehakte hondenpoten

Op een grasveldje in Emmeloord zijn twee hondenpoten gevonden. Een voorbijganger deed de gruwelijke vondst gisterochtend, meldt de politie. 

3 reacties

 • R.E.I. van Katwijk

  6 maanden geleden
  Wat bezield je om zoiets te doen. Beestachtig. Al dat dierenleed. Dat dit ongestraft mag daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Zwaarder straffen. Oog om oog tand om tand. Maar vind de dader maar eens. Echt onmenselijk. Ik word er misselijk van.
 • Luna Eliot

  6 maanden geleden
  Verschrikkelijk en wat moet dier lijden zeg. De heer klaasen zegt het helemaal goed. Dierenmishandeling zal niet worden gestraft. Het mag allemaal. De rechter wijst met zijn vingertje en zegt foei , of mag je niet weer doen . Straffen in Nederland zijn waardeloos en al helemaal als het om dieren gaat. Die tellen niet mee in de maatschappij.
 • Marianne Klaasen

  6 maanden geleden
  Dierenmishandeling hoort sowieso zwaar bestraft te worden. Maar, blijkbaar is dit niet belangrijk genoeg voor rechters. Maar, wat is er toch mis met de hedendaagse mens om zulke gruweldaden tegen een onschuldig dier te begaan? Deze ontwikkeling is zeer zorgelijk en vraagt zeker grote aandacht. Want, als je zulke dingen doet bij een weerloos dier, dan doe je dat ook makkelijker bij een mens. Verknipt is de hedendaagse mens. Geen beschaving en geen opvoeding meer.

Flevoland