Een politieagent in het echte operationeel uniform.
Volledig scherm
Een politieagent in het echte operationeel uniform. © ANP

Nepagenten stoppen auto in Luttelgeest en beroven inzittenden van 24.000 (!) euro

UpdateNepagenten hebben gisterenochtend een flinke slag geslagen in Luttelgeest. Daar dwongen zij rond 09.30 uur een automobilist tot stilstand waarna de inzittenden werden beroofd van 24.000 euro. Dat meldde de politie van de eenheid Noordoostpolder/Urk op haar Facebookpagina.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 1. ‘Moraalridder’ Rob (44) uit Apeldoorn vergeet met jong meisje in schaftkeet ineens zijn ‘goede bedoelingen’
  PREMIUM

  ‘Moraalrid­der’ Rob (44) vergeet met jong meisje uit Rutten in schaftkeet ineens zijn ‘goede bedoelin­gen’

  Hij ziet zichzelf als iemand die zich altijd sterk maakt tegen onrecht. ‘Een moraalridder’, noemde een psycholoog hem zelfs. Maar dat is volgens de officier van justitie niet terug te zien in zijn gedrag. De 44-jarige Rob F. uit Apeldoorn zou een jong meisje uit Rutten seksueel hebben misbruikt in een schaftkeet. En zich ook online ernstig hebben misdragen bij twee andere meiden.
 2. Vollenhove geniet van dahliafestival: ‘Maar er gaat niets boven een rijdend corso’
  PREMIUM
  video

  Vollenhove geniet van dahliafes­ti­val: ‘Maar er gaat niets boven een rijdend corso’

  De bouwers begroeten elkaar met ‘highfives’ en ‘boksen’, gehuld in hun speciale T-shirts met het embleem van Stark Wark. Een van de elf groepen die corsowagens hebben gebouwd voor het Dahliafestival in het hart van Vollenhove. Niet zo'n groot spektakel als het corso dat - tot corona kwam - op 'de kleurrijkste dag van het jaar’ traditiegetrouw door het stadje trekt op de laatste zaterdag van augustus, met dertig- tot veertigduizend bezoekers. ,,Maar wel mooi dat dit festival er nu is. Iedereen had zin om weer wat te doen’’, vertelt Stark Wark-voorzitter Tom van Bruggen enthousiast.

Flevoland