Volledig scherm
© RGB Stock

Netl bij Kraggenbrug sluit pitch and putt-baan: golf minder populair

Recreatiepark Netl bij Kraggenburg gaat de pitch and putt-baan sluiten. De golfsport is minder populair geworden, meldt het park. 

Pitch and putt wordt ook het korte golfspel genoemd. De afstand tussen afslag en  hole is kleiner dan bij het reguliere golf. ‘We kunnen de ruimte beter gebruiken, bijvoorbeeld als kampeerplaats’, meldt Netl over de baan die zondag voor het laatst open is.

Dorhout Mees

Eerder dit jaar kondigde Dorhout Mees bij Biddinghuizen aan dat een groot deel van de golfbaan op het complex een andere bestemming krijgt. Reden is de daling van het aantal leden. 

  1. Wethouder NOP overleeft motie van wantrouwen over falen Noplinc

    Wethouder NOP overleeft motie van wantrouwen over falen Noplinc

    Ondernemersplatform Noplinc is definitief mislukt. De initiatiefnemers hebben de site uit de lucht gehaald omdat ze er geen been meer in zien. Er is 110.000 euro gemeenschapsgeld in dit avontuur gaan zitten. Weggegooid geld vinden de raadsfracties van ONS en SP in de Noordoostpolder. Zij houden wethouder Hans Wijnants verantwoordelijk voor het debacle en dienden daarom vanmiddag een motie van wantrouwen tegen hem in. Die kreeg geen steun van de andere fracties.
  2. Verkeerspsycholoog moet veiligheid N50 bestuderen, eenvoudige ingrepen moeten N-weg veiliger maken

    Verkeers­psy­cho­loog moet veiligheid N50 bestuderen, eenvoudige ingrepen moeten N-weg veiliger maken

    Verkeerspsychologen moeten gaan kijken naar de inrichting van de N50 tussen Ramspol en knooppunt Hattemerbroek en naar het gedrag van automobilisten op dat wegvak. Dat moet ideeën opleveren om de weg op korte termijn met eenvoudige ingrepen toch veiliger te maken. Dat is de inzet van de gemeente Noordoostpolder, nadat een poging om grotere of beter geplaatste matrixborden bij Kampen te krijgen is mislukt.

Flevoland