Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Noordoostpolder in verzet tegen fusieplannen Veiligheidsregio’s Flevoland en Gooi en Vechtstreek: ‘Moeten geen mier met rugnummer worden’

Politieke partijen in de gemeente Noordoostpolder zien een fusie tussen de Veiligheidsregio’s Flevoland en Gooi en Vechtstreek niet zitten. Ze willen dat de besturen van de Veiligheidsregio’s stoppen om zich in te zetten voor een fusie. ,,We moeten geen mier met rugnummer worden.”

 1. Noordoostpolder bejubelt plan van Fletcher voor hotel met 114 kamers bij Waterloopbos in Marknesse
  PREMIUM

  Noordoost­pol­der bejubelt plan van Fletcher voor hotel met 114 kamers bij Waterloop­bos in Marknesse

  Het is een tijdje stil geweest rondom de plannen voor het hotel in het huidige Dyntes Tech Park bij het Waterloopbos in Marknesse, maar de voornemens zijn allerminst van tafel. Sterker nog: duidelijk is inmiddels dat de landelijke hotelketen Fletcher het hotel met 114 kamers gaat uitbaten en dat de gemeente Noordoostpolder positief is over de plannen. In de zomer van 2022 moet het hotel open zijn.
 2. Cateraar Rik mist de kick van het touren: ‘Hopelijk volgend jaar weer met onze festivalfamilie Duitsland door’
  PREMIUM

  Cateraar Rik mist de kick van het touren: ‘Hopelijk volgend jaar weer met onze festivalfa­mi­lie Duitsland door’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Rik de Nekker, eigenaar van Event Catering uit Emmeloord.

Flevoland