De Nagelerweg in Emmeloord voert de lijst aan van onveilige wegen in Flevoland, volgens een analyse van verkeerskundig ICT-bureau VIA.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nagelerweg in Emmeloord voert de lijst aan van onveilige wegen in Flevoland, volgens een analyse van verkeerskundig ICT-bureau VIA. © Foto Freddy Schinkel

Noordoostpolder telt meeste onveilige wegen van Flevoland

Van de top 10 onveilige wegen in Flevoland liggen de meeste in de Noordoostpolder. De lijst wordt aangevoerd door het deel van de N716 (Nagelerweg) dat in de bebouwde kom van Emmeloord ligt. Dat blijkt uit een analyse van ongevallencijfers uit de periode 2015-2018 door het verkeerskundig ICT-bureau VIA.

  1. Gepensioneerd echtpaar ziet bouw droomhuis in Marknesse in duigen vallen: ‘Gemeente heeft ons niet goed voorgelicht’
    PREMIUM

    Gepensio­neerd echtpaar ziet bouw droomhuis in Marknesse in duigen vallen: ‘Gemeente heeft ons niet goed voorge­licht’

    Harrie en Geke Metselaar zijn zwaar gedupeerd door de unieke situatie met kavels in Marknesse. Het ontwerp voor het droomhuis van het gepensioneerde echtpaar is klaar, maar de eerste paal kan niet de grond in omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente wel de eigenaar is. Een week voordat ze zelf over de problemen hoorden, verkochten ze hun woning. ,,De gemeente Noordoostpolder heeft ons niet goed voorgelicht.”

Flevoland