Phishing via sms
Volledig scherm
Phishing via sms © Getty Images/iStockphoto

Opluchting bij 81-jarige man uit Emmeloord, politie pakt man die hem 10.000 euro afhandig maakte

Hij had er slapeloze nachten van. Een 81-jarige man uit Emmeloord werd in december 2020 slachtoffer van sms-fraude, maar er is goed nieuws: de politie heeft een 24-jarige man uit Velp opgepakt die meer dan 10.000 euro van de rekening van de bejaarde man zou hebben gestolen. 

0 reacties

 1. Vollenhove geniet van dahliafestival: ‘Maar er gaat niets boven een rijdend corso’
  PREMIUM
  video

  Vollenhove geniet van dahliafes­ti­val: ‘Maar er gaat niets boven een rijdend corso’

  De bouwers begroeten elkaar met ‘highfives’ en ‘boksen’, gehuld in hun speciale T-shirts met het embleem van Stark Wark. Een van de elf groepen die corsowagens hebben gebouwd voor het Dahliafestival in het hart van Vollenhove. Niet zo'n groot spektakel als het corso dat - tot corona kwam - op 'de kleurrijkste dag van het jaar’ traditiegetrouw door het stadje trekt op de laatste zaterdag van augustus, met dertig- tot veertigduizend bezoekers. ,,Maar wel mooi dat dit festival er nu is. Iedereen had zin om weer wat te doen’’, vertelt Stark Wark-voorzitter Tom van Bruggen enthousiast.
 2. ‘Moraalridder’ Rob (44) uit Apeldoorn vergeet met jong meisje in schaftkeet ineens zijn ‘goede bedoelingen’
  PREMIUM

  ‘Moraalrid­der’ Rob (44) vergeet met jong meisje uit Rutten in schaftkeet ineens zijn ‘goede bedoelin­gen’

  Hij ziet zichzelf als iemand die zich altijd sterk maakt tegen onrecht. ‘Een moraalridder’, noemde een psycholoog hem zelfs. Maar dat is volgens de officier van justitie niet terug te zien in zijn gedrag. De 44-jarige Rob F. uit Apeldoorn zou een jong meisje uit Rutten seksueel hebben misbruikt in een schaftkeet. En zich ook online ernstig hebben misdragen bij twee andere meiden.

Flevoland