De politie zoekt met twee bootjes in Emmeloord, in de hoop naast vier gevonden hondenpootjes meer delen van de hond aan te treffen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie zoekt met twee bootjes in Emmeloord, in de hoop naast vier gevonden hondenpootjes meer delen van de hond aan te treffen. © Sander te Vaarwerk/politie

Opnieuw afgesneden hondenpootjes gevonden in Emmeloord: ‘Te afschuwelijk voor woorden’

VideoOpnieuw zijn twee afgesneden hondenpootjes gevonden in Emmeloord. Vorige week maandag heeft een voorbijganger op een grasveldje voor een flat al twee hondenpootjes aangetroffen. Vlakbij die plek heeft een speciaal team met zoekhonden opnieuw een lugubere vondst gedaan. ,,Het gaat waarschijnlijk om dezelfde hond”, zegt politiewoordvoerder Ellen de Heer.

0 reacties

  1. Nagele graaft voor gasloos verwarmen
    PREMIUM

    Nagele graaft voor gasloos verwarmen

    Het gaat vrijdag waarschijnlijk knallen in Nagele. Door het ontkurken van champagneflessen, want na jaren van voorbereiding gaat daar dan eindelijk de proef met gasloos verwarmen van start. Acht woningen en een voormalige school aan de Ring worden de komende weken aangesloten op een collectief verwarmingssysteem, gevoed door zonnewarmte. Als de proef – de eerste in Nederland – slaagt, volgen alle vijfhonderd woningen in het polderdorp, dat dan in z’n geheel aardgasvrij moet worden.

Flevoland