Opvallende winnaar NK Mens Erger Je Niet in Emmeloord: ‘Ongelooflijk’

MET VIDEOHet duurt nog een half uur voordat er gespeeld kan worden, maar mevrouw Nel Brouwer-Wind (63) uit Emmeloord is er klaar voor en zit al bij haar tafeltje te wachten op haar drie medespelers. ,,Al jarenlang”, doet ze mee. Later weet ze te berekenen dat dit toch al wel haar twintigste keer is. De eerste keer was het gelijk raak, en werd ze tweede. ,,Ik moest vier gooien om echt te winnen, maar dat lukte me niet.”

2 reacties

 • H. Wolting/tangenbergh

  2 weken geleden
  Bij ons in de Krim in overijssel is er ook een mens erger je niet toernooi, direct na oud en nieuw. Wordt heel goed bezocht, misschien zijn er wel mensen die daar ook eens naar toe willen om mee te spelen. Zou ook leuk zijn.
 • Roy Otters

  2 weken geleden
  Leuk ! Weer eens wat anders dan al die telefoons en computers hier kan de jeugd nog wat van leren !
 1. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

  Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.