Wie vanuit de wmo een rolstoel of traplift wil, blijft voorlopig aangewezen op het Hulpmiddelencentrum in de gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder.
Volledig scherm
Wie vanuit de wmo een rolstoel of traplift wil, blijft voorlopig aangewezen op het Hulpmiddelencentrum in de gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder. © ANP

Overname hulpmiddelen in Flevoland mislukt

Inwoners van Dronten, Urk en Noordoostpolder die gebruik maken van hulpmiddelen, blijven voorlopig aangewezen op leverancier het Hupmiddelencentrum. De betreffende gemeenten wilden de overeenkomst met deze leverancier per 1 december wegens klachten beëindigen. Maar de overnOame van de hulpmiddelen door Welzorg is mislukt. 

  1. Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’
    PREMIUM

    Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’

    Harrie (66) en Geke (67) Metselaar uit Marknesse stappen naar de rechter in de hoop alsnog zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw van hun droomhuis. Dat kan nu niet omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente Noordoostpolder, die de kavels wil verkopen, wel de eigenaar van de grond is. Geke en Harrie zijn het wachten zat en treffen de Rabobank en Nebo Vastgoed volgende week in de rechtbank.

Flevoland