Volledig scherm
© Thinkstock

Politie tast in duister bij reeks inbraken Luttelgeest en Tollebeek

NOORDOOSTPOLDER - Het is voor de politie nog een raadsel wie er ingebroken heeft in Luttelgeest en Tollebeek, afgelopen weekend. Daarom hoopt de politie op de hulp van het publiek en roept getuigen op om zich te melden.

Zaterdagavond werd er ingebroken bij een huis aan de Lindeweg in Luttelgeest. De dieven kwamen binnen via het keukenraam en doorzochten het huis. Het is nog onduidelijk wat er werd weggenomen, daarvoor was de ravage te groot.

Aan de Kuinreweg in Luttelgeest bleef het zaterdagavond bij een poging tot inbraak. Toen de bewoners thuis kwamen stond de deur open, maar uit niets bleek dat de dieven ook binnen zijn geweest. Vermoedelijk werden zij afgeschrikt door het inbraakalarm, aldus de politie.

Tollebeek
Aan de Karel Doormanweg In Tollebeek lieten de inbreker of inbrekers dit weekend ook een ravage achter, waardoor het nog heel moeilijk is om vast te stellen wat daar is buitgemaakt. Daar kwamen de dieven binnen via de schuifpui.

Getuigen
Of er een verband is tussen de inbraken kon de politie niet zeggen omdat van de daders ieder spoor ontbreekt. Mensen die iets gezien hebben dat met deze inbraken te maken kan hebben kunnen de politie tippen via 0900 8844.

Flevoland