Volledig scherm
Politie bij het bedrijfspand aan de Havenstraat. © GinoPress B.V.

Politie vindt in Zwolle gestolen Range Rover terug in Emmeloord

Bij een bedrijfspand aan de Havenstraat in Emmeloord heeft de politie zaterdag een Range Rover afgesleept. De dure terreinwagen was enige tijd geleden gestolen in Zwolle. 

Het pand aan de Havenstraat waar de recherche zaterdagmorgen onderzoek deed en de auto uiteindelijk meenam, bestaat uit verschillende units. In het voorste deel, aan de straatkant, is een autobedrijf gevestigd. De eigenaar daarvan meldt dat hij niets met de zaak te maken heeft. De auto zou ontdekt zijn bij een andere huurder van het pand. 

  1. Japan, Duitsland en Frankrijk kijken bij ons: Zo uniek is de balgstuw Ramspol bij Kampen
    PREMIUM
    video

    Japan, Duitsland en Frankrijk kijken bij ons: Zo uniek is de balgstuw Ramspol bij Kampen

    De balgstuw Ramspol is uniek in de wereld. Wat gekscherend een fietsband wordt genoemd, garandeert tienduizenden inwoners in de Kop van Overijssel droge voeten bij een noordwesterstorm. Het opgeblazen rubberdoek is het toonbeeld van Hollandse innovatie in de strijd tegen het water. Volgende week komen opnieuw buitenlandse ingenieurs langs om het ‘wereldwonder’ á 116 miljoen euro te zien. Vanwege inspectie is de balg dan een aantal dagen opgeblazen. Publiek kan vanaf een uitzichtpunt het proces volgen.

Flevoland